عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



نرم‌افزار Inventor محصول شرکت Autodesk واز برنامه‌های قوی در زمینه طراحی و مدلسازی می باشد. نرم‌افزاری قوی با امکان فراگیری ساده برای طراحی و مستند سازی ۲ و ۳ بعدی دارای واسطه کاربری مناسب، خصوصیات و امکانات مفید برای طراحی قطعات صنعتی و حتی کل خط تولید می باشد.

 

این برنامه از سال ۲۰۰۷ به طور منظم تولید می گردد و در این سال با وارد شدن نمونه کامل آن بسیاری از کاربران قدیمی برنامه‌های اتودسک و اتوکد نظیر مکانیکال دسکتاپ را خوشحال ساخت زیرا این برنامه تمامی نیازهای طراحی ، نقشه کشی و مدل سازی و شبیه سازی را یکجا گردآورده بود .

 

 

این برنامه از سال ۲۰۰۷ به طور منظم تولید می گردد و در این سال با وارد شدن نمونه کامل آن بسیاری از کاربران قدیمی برنامه‌های اتودسک و اتوکد نظیر مکانیکال دسکتاپ را خوشحال ساخت زیرا این برنامه تمامی نیازهای طراحی ، نقشه کشی و مدل سازی و شبیه سازی را یکجا گردآورده بود .

از قابلیت‌های این نرم‌افزار وجود یک سری عملیات ساخت و مدلسازی مخصوص بوردهای کامپیوتری و قطعات سخت‌افزاری وابسته به آنهاست. این برنامه شامل بخش مدلسازی جامد و سطوح می باشد که به نامه Part Surface Modeling می باشد. بخش Assembly یا همان مونتاژ با بهره گیری از امکانات بسیار بالا در شبیه سازی حرکت و جوشکاری برای اتصالات و سوارکردن قطعات پیچیده کاربردی دارد.

این برنامه نرم‌افزاری قوی با امکان فراگیری ساده برای طراحی و مستند سازی ۲ و ۳ بعدی دارای واسطه کاربری مناسب، خصوصیات و امکانات مفید برای طراحی قطعات صنعتی و حتی کل خط تولید می باشد.

این نرم‌افزار قابلیت طراحی پروتوتایپ و هر گونه قالبی را دارد و نیز این قابلیت را دارد که تحلیل‌های مختلفی از طرحتان در محیط نرم‌افزار انجام دهید. تحلیل حرارتی آماری، بازدهی، مغناطیسی و …

 

 

 

ویژگی‌های بارز این نرم‌افزار :

▪ محیط ترسیمات دوبعدی ۲D Sketchو سه بعدی۳D Sketch

▪ محیط طراحی قطعات سه بعدیPart Modeling

▪ محیط مونتاژ(Assembly): قطعاتی که در محیط (Part Modeling) طراحی شده اند را میتوان به این محیط وارد کرد و در نهایت طبق نقشه‌های مهندسی آنها را مونتاژ کرد .

▪ محیط ایجاد قطعات به روش ورقکاری (Sheet Metal)

▪ محیط جوشکاری قطعات (Weldment)

▪ محیط شتاب دهنده طراحی(Design Accelerator): در این محیط شفت، چرخدنده ، یاتاقان و… به صورت استاندارد موجود هستند ، همچنین میتوان با وارد نمودن داده‌های مورد نیاز برای هر قطعه، در این محیط آنها را طراحی کرد. ویژگی دیگر این محیط این است که میتوان تحلیل خستگی بر روی قطعات انجام داد و ضریب اطمینان و نتایج مورد نظر را در یافت نمود که کمتر نرم‌افزاری چنین قابلیتی را دارد .

▪ محیط تحلیل تنش(Stress Analysis) : روی DVD این نرم‌افزار، برنامه Ansys هم وجود دارد به طوریکه پس از نصب نرم‌افزارAutodesk Inventor در محیط تحلیل تنش نرم‌افزار Ansys فعال شده ، و قطعات را میتوان بارگذاری کرد و گزارشی از تحلیل به همراه نتایج مختلف را دریافت نمود.

▪ محیط تحلیل دینامیکی (Dynamic Simulation): پس از مونتاژ قطعات میتوان آنها را وارد این محیط کرد و با دادن محرک به مجموعه، پارامتر‌های مختلف مثل سرعت و شتاب و… در هر قطعه بررسی کرد و نمودارهای از آنها را دریافت کرد .

▪ محیط طراحی تاسیسات (Piping) : در طراحی سیستم لوله کشی و تاسیسات استفاده میشود و کاربرد آنرا میتوان به وضوح در صنایع نفت و گاز و … دید.

▪ محیط عکسبرداری و فیلمبرداری از قطعاتinventor studio

▪ محیطی که در آن از مجموعه مونتاژی نمای انفجاری ایجاد میشود (Presentation)

▪ محیط طراحی الکترونیکی که شامل ۱ طراحی بردهای الکترونیکی و۲ سیم کشی قسمت‌های مختلف یک دستگاه است.

▪ محیط طراحی تیر وستون وتحلیل آنها و تولید انواع پروفیل

▪ محیط اندازه گذاری و ارایه نقشه‌های اجرایی(Drawing) و …

این نرم‌افزار به راحتی به نرم‌افزارهای دیگر ،مخصوصا Auto CAD وMechanical Desktop وصل میشود، مثلا میتوان طرحهای دو بعدی کشیده شده در اتوکد را وارد این نرم‌افزار کرد و آنها را به یک قطعه حجیم تبدیل کرد

 



:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
ن : mehdi
ت : جمعه 19 اسفند 1390

 

 
 
طی چند سال اخیر شاهد پیشرفت های گسترده ای در زمینه های اتوماسیون طراحی و GUI (رابط گرافیکی کاربر) در دنیای نرم افزار های صنعتی بودیم. طراحان نرم افزار ها مهندسی مکانیک با قرار دادن امکانات بیشتر و قویتر برای استفاده از نرم افزار ها موجب تسریع در امر طراحی و رسیدن به هدف نهایی به شکلی بهینه شدند. در گذشته برای استفاده از این نرم افزار ها , باید شخص دوره کامل تکنسینی این نرم افزار ها را طی می کرد ,ولی بر عکس امروزه می توان به راحتی و با صرف کمترین زمان, نحوه استفاده از این نرم افزار ها را آموخت و از آنها استفاده کرد. ادامه مطلب را ببینید

 

 

یکی از این نرم افزار های مطرح که تقریبا به تمامی نیازهای یک مهندس طراح جامه عمل پوشانده ,SolidWorks ساخت شرکتی به همین نام است که البته چند سالی است که زیر مجموعه Dassault System ,سازنه CATIA قرار گرفته است. می توان به جرئت ادعا کرد که قویترین نرم افزار مهندسی در دو زمینه RealTime و GUI است. در زمینه اتوماسیون طراحی تقریبا همرده CATIA قرار دارد ,در دنیای نقشه کشی برای مهندسان مکانیک از MDT کاملا برتر است و Help آن نیز تقریبا به گستردگی و کارایی Help MATLAB می باشد و به راحتی به نرم افزار های دیگری مثل ANSYS, Visual NASTRAN, CATIA , EXCEL و ... ارتباط برقرار می کند.در اینجا برای بررسی جزئی تر و آشنایی بیشتر با این نرم افزار به بررسی چند موضوع انتخابی می پردازیم:

در اینجا برای بررسی جزئی تر و آشنایی بیشتر با این نرم افزار به بررسی چند موضوع انتخابی می پردازیم:

1- رابط گرافیکی کاربر یا GUI : به معنای رابط گرافیکی قوی میان کاربر و نرم افزار است و همانطور که گفته شد مقوله Interfacing در این نرم افزار به بهترین نحو ممکن طراحی شده است. وجود کادر های مهاوره ای که با قرار گرفتن روی هر آیکون برای کاربر ظاهر می شود, با توضیحی مختصر و مفید کاربر را از عملکرد آن آگاه می سازد. قرار گرفتن تمامی Dialog Box ها در قسمت سمت چپ پنجره نرم افزار ,که از سال 2003 به بعد شاهد آن بودیم نیز به مرتب شدن پنجره ها , رعایت مناسب مراحل کاری هر فرآیند (Wizard) و عدم گیج شدن کاربر بسیار کمک می کند. امکان وارد کردن اندازه ها به صورت مستقیم در محیط سه بعدی به هر واحدی که مایل باشید نیز باعث تسریع در عملکرد طراحی می شود, حتی در قسمت های وارد کردن اندازه تدابیری فراهم شده است تا کاربر بتواند از عبارات و توابع ریاضی نیز استفاده کند.MDT کاملا خارج شده و به یک محیط جذاب برای کاربر تبدیل شود.

Graphical User Interfacing

مواردی مانند پشتیبانی بیش از 10 زبان و وجود اشکال و آیکون های مناسب و هدفمند و پس زمینه آبی رنگ این نرم افزار باعث شده است تا ظاهر این نرم افزار از شکل یک نرم مهندسی خشک مانند

2- MDA :باز هم می توان SolidWorks را نرم افزاری دانست که با قرار دادن دو مقوله PDM و PLM و همچنین نرم افزار های تحلیلگر آن و ماژول های قدرتمند, به تمامی این مباحث جامه عمل پوشانده است. مبحث MDA امروزه مهمترین و رقابت برنگیزترین بحث میان طراحان اینگونه نرم افزار ها می باشد.

سیستمی که از طراحی و ساخت تا مونتاژ و تولید , از سفارشات تا بازاریابی و .. را شامل می شود, سیستمی که با کوچکترین تغییری در هر مرحله مانند یک موج به تمامی قسمت های دیگر انتقال می یابد. به این مکانیزم, سیستم اتوماسیون طراحی مکانیکی گفته می شود. امروزه نرم افزار های طراحی تنها برای ساخت یک مدل سه بعدی در کامپیوتر به کار نمی رود بلکه به منظور طراحی یک قطعه مکانیکی در چارچوب یک سیستم فعال و شناور و کاملا متغیر با معادلات مکانیکی استفاده می شود و قابلیت اعمال تمامی فاکتور های اصلی و جانبی محیطی رار روی سیستم داراست.


:: برچسب‌ها: معرفی نرم افزار SolidWorks , سالید ورک ,
:: بازدید از این مطلب : 1283
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : mehdi
ت : جمعه 19 اسفند 1390

استاندارد اندازه گذاری / قطعات و تلرانسها در نقشه کشی صنعتی (برگرفته شده از یک سایت خاجی)

Dimensioning


Linear Dimensioning




Angular Dimensioning



Chain-Parallel dimensioning

Examples of chain and parallel dimensioning are shwon above.   The advantage of parallel dimensioning is that there is no build-up of tolerances.



 



Dimensioning a brokent feature.



 



Dimensioning Diameters

Dimensions of diameters are shown on view providing greatest clarity



Dimensioning Holes






Dimensioning Chamfers/Countersinks

   


Metric Screw Threads

Thread Designation

  • The complete designation of a screw thread gives

  • the thread symbol e.g. M for Metric
  • the thread size e.g. 6
  • the thread pitch e.g. x 1
  • the tolerance class e.g. 6H(Female) 6g (male)
  • the length of thread if not dimensioned separately eg. x 30 LNG

Notes:
If the thread is standard course then the pitch need not be shown. However it is better that it is always shown
If the tolerance grade for the pitch diameter and the major diameter is the same then only one needs to be shown.
Threads right handed (clockwise turn to screw in) unless a -LH suffix is added to indicate left hand thread.

The Class of Fit is a measure of the degree of fit between mating internal and external threads.  


Classes of Fit

  • Three main Classes of Fit are defined for metric screw threads :

  • FINE: This has a tolerance class of 5H for internal threads and 4h for external threads.
  • MEDIUM: This has a tolerance class of 6H for internal threads and 6g for external threads.
  • COARSE: This has a tolerance class of 7H for internal threads and 8g for external threads.

If one class is shown for a male thread i.e 6g then the tolerance applies to the pitch dia and the major diameter.  A dual tolerance is shown (5h6g) when a different tolerance is applied to the Pitch dia (5h) and the major dia (6h).   The same principle applies to the female thread e.g. a tolerance grade (6H ) applies to both pitch dia and the minor dia.   A tolerance grade (6H7H) refers to 6H for the pitch dia and 7H for the minor dia.

The typical designation for a thread on a drawing is as follows

  • M8 - 6e..This is a M8 course male thread with a 6e external(male) tolerance  (before coating)
  • M8 x 1 - 6e.. This is a M8 course male fine thread with a 6e external(male) tolerance  (before coating)
  • M8 - 6H... This is a M8 course female thread with a 6H internal(female) tolerance  (not coated)
  • M8 - 6H - LH This is a Left hand M8 course female thread with a 6H internal(female) tolerance  (not coated)

Pipe Threads

The typical designation for a Pipe Threads

  • R 1/2    External Taper - Sealing on Thread (BS 21)
  • Rc 1/2   Internal Tape - Sealing on Thread(BS 21)
  • Rp 1/2   Internal Parallel- Sealing on Thread (BS 21)
  • G 1/2 A,B or ext    External Parallel - Not Sealing on Threads -Additional seal required(BS2779)
  • G 1/2(F = full thread)   Internal Parallel Not Sealing on Threads -Additional seal required (BS2779)

 

----------------------



 




Square Ends on Shafts / Flats on Shafts

 


 




Rolling Bearings

 

Rolling bearings can be shown as detailed views with the housings hatched in the sections.     These view would be similar to the views indicated in the bearing catalogues.     The standards also allow the bearings to be shown in a simplified way.    Some typical illustrations are shown below.    The Standard should be consulted for the full range of bearings.

A number of additional bearings with their simplified representation are shown on webpage Bearings


 




Gears

 




Splines & Serrations

 




Dynamic Seals

 


Rotating Seals

 

 


Dimensioning of fits








Dimensioning of acceptable deviation of dimensions
 


:: موضوعات مرتبط: درسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 2354
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
ن : mehdi
ت : سه شنبه 16 اسفند 1390
لطفا برای دانلود به لینک زیر مراجعه نمایید


:: برچسب‌ها: چارت مهندسی نقشه کشی , چارت رشته ی نقشه کشی صنعتی ,
:: بازدید از این مطلب : 644
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : mehdi
ت : دو شنبه 15 اسفند 1390

کسب مقام اول مسابقات گلایدر در دانشگاه امیر کبیر را به هم تیمیها و دوستای گلم تبریک عرض میکنم

"کرمی.امینی.بیگدلی .واعظی.محمدی و استاد گلم مهندس توکلی"

تعدادی از تیمهای شرکت کننده در مسابقات عبارت بودند از:

صنعتی شریف،امیر کبیر،فردوسی مشهد،شیرازو ...................وتعدادی تیمهای دیگر که تعدادشون به 100تیم میرسید


 


 



:: بازدید از این مطلب : 385
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
ن : mehdi
ت : دو شنبه 15 اسفند 1390

دوستای گلم یه  سری مطلب در مورد نقشه کشی صنعتی میذارم البته از یه سایت دیگه برداشتم امیدوارم مفید باشه

 

نقشه كشي ، علمي است كه در سطح بين المللي به زبان زنـده و گوياي صنعـت مشهور است. به شكـل هـاي مختـلف در فـرآينـدهاي توليـدي و صنعتي نقش مهمي ايفا نموده و يكي از نشانه هاي رشد صنعتي سالانه هر كشـوري،حجم نقشه هاي ترسيمي آن است. در اين رشته مي توان با برخورداري از علوم پايه ، تجسـم اجسام ،خلاقيت،نوآوري، ياري تكنولوژي و با الهام از هنـر نقشـه كشي به طراحي قطعـات مختلـف صنعتي دست يافت.
هنـرجـويان اين رشته درطي دوران تحصيل با نقشه كشي صنعتـي، هنـدسـه ترسيمي، محـاسبات فنـي، آزمايشات اندازه گيري دقيق، نقشه كشي به كمك كامپيوتر، جوشكاري قطعات، طراحي قطعات صنعتي و كار با ماشين هاي تراش،فرز و صفحه تراش به منظور ساخت قطعات و ... آشنا مي شوند.
در ضمن زمينه هاي شغلي رشته مذكور عبارت است از:
۞ نقشه كشي نقشه هاي مونتاژ
۞ نقشه كشي صنعتي
۞ گرافيست صنعتي
۞ طراح قالب و ماشين
۞ نقشه كشي كامپيوتري
۞ سرپرستي كارگاههاي تراش و فرز و...
۞ كنترل كننده كيفيت در كارگاه توليد
۞تراشكار و فرز كار صنعتيتوانايي هاي لازم:
* هنرجوياني كه اين رشته را انتخاب ميكنند بايستي ضمن علاقـه به ايـن رشتـه استعـداد ترسيـم نقشـه، طراحي و كار با ابزارهاي دقيق راداشته باشند و در درس رياضي نيزتوانا باشند.
زمينه هاي شغلي رشته مذكور عبارت است از:
۞ نقشه كشي نقشه هاي مونتاژ
۞ نقشه كشي صنعتي
۞ گرافيست صنعتي
۞ طراح قالب و ماشين
۞ نقشه كشي كامپيوتري
۞ سرپرستي كارگاههاي تراش و فرز و...
۞ كنترل كننده كيفيت در كارگاه توليد
۞تراشكار و فرز كار صنعتي
۞ و...
نحوه ادامه تحصيل هنرجويان:
كليه هنرجويان شاخه فني حرفه اي و كاردانش، پس از پايان دوره سه ساله و اخذ ديپلم مي توانند به طرق ذيل در سطوح بالاتر ادامه تحصيل دهند:
1- بدون گذراندن دوره پيش دانشگاهي در آزمون سراسري دوره كارداني پيوسته شركت نموده و پس از احراز قبولي در يكي از آموزشكده هاي فني حرفه اي سراسركشور ادامه تحصيل داده و موفق به اخذ مدرك كارداني شوند.
2- بدون گذراندن دوره ي پيش دانشگاهي در آزمون ورودي آموزشكده هاي وابسته به دانشگاه جامع تكنولوژي (علمي_ كاربردي)شركت نموده و پس از احراز قبولي ادامه تحصيل داده و موفق به اخذ مدرك كارداني شوند.
3- بدون گذراندن دوره پيش دانشگاهي در آزمون سراسري دانشگاه آزاداسلامي شركت نموده و پس از احراز قبولي، در دوره كارداني پيوسته ادامه تحصيل داده و موفق به اخذ مدرك كارداني شوند.
4- در آزمون تغيير رشته يكي از دوره هاي پيش دانشگاهي هنر،علوم رياضي، علوم تجربي،علوم انساني و علوم و معارف اسلامي شركت نموده وپس از احراز قبولي،دوره ي مذكور را گذرانده و سپس ازطريق آزمون سراسري دانشگاه هاي دولتي و آزاد اسلامي ادامه تحصيل داده و موفق به اخذ مدرك كارشناسي شوند.
5- فارغ التحصيلان تعدادي از رشته هاي كارداني پيوسته فني و حرفه اي كه دوره كارشناسي ناپيوسته رشته تحصيلي آنان مصوب گرديده است،مي توانند در آزمون ورودي مربوط شركت نموده و پس از احراز قبولي، دردانشگاه هاي طرف قرارداد وزارت آموزش وپرورش ادامه تحصيل داده و موفق به اخذ مدرك كارشناسي شوند.
6- كليه فارغ التحصيلان دوره كارداني پيوسته، مي توانند بدون گذراندن دوره پيش دانشگاهي درازمون سراسري دانشگاه هاي دولتي و آزاد اسلامي شركت نموده و پس از احراز قبولي ادامه تحصيل دهند.
آموزشکده های فنی و حرفه ای سراسر کشور
روزانه
نقشه کشی عمومی-نقشه کشی و طراحی صنعتی
مردتبریز1-مهاجر اصفهان-کاشان-بوشهر-انقلاب اسلامی تهران-مشهد2-نیشابور-اهواز1-شیراز1-کرمان1-کرمانشاه2-رشت-بندر انزلی-ساری1-اراک-همدان1-یزد1
زن :شریعتی تهران-ولیعصر تهران-سبزوار
شبانه
نقشه کشی عمومی-نقشه کشی و طراحی صنعتی
مردتبريز1 - اصفهان 1 (مهاجر) - سبزوار - تهران 1 (انقلاب اسلامی) - مشهد2 (ثامن الحجج) - اهواز 1 (چمران) -شيراز1 (باهنر) - كرمانشاه2 - كرمان1 (چمران) - رشت (چمران) - بندر انزلي - ساري (امام باقر) - اراك - همدان 1 (مفتح) - يزد 1(صدوقي)
زن: تهران ( دكتر شريعتي ) - تهران ( وليعصر )


:: موضوعات مرتبط: درسی , ,
:: برچسب‌ها: نقشه کشی صنعتی چیست , نقشه کشی صنعتی ,
:: بازدید از این مطلب : 1004
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : mehdi
ت : دو شنبه 15 اسفند 1390

شروع پذیرش دانشجوی ارشد در دانشگاه جامع علمی کاربردی

زمان ثبت نام از 16اسفند90میباشد و زمان ازمون اردیبهشت 16/2/91)سال اینده میباشد



:: موضوعات مرتبط: درسی , ,
:: برچسب‌ها: ارشد علمی کاربردی ازمون ارشد علمی کاربردی ,
:: بازدید از این مطلب : 614
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
ن : mehdi
ت : دو شنبه 15 اسفند 1390

دوستان من این مکانیزم پیچیده میباشد و دارای 130 قطعه میباشد برای دریافت لینک دانلود از طریق ایمیل تماس یگیرید

 



:: برچسب‌ها: مکانیزم طراحی مکانیزم پیچیده با سالید ٰطراحی مکانیزم ژیچیده با نرم افزار ,
:: بازدید از این مطلب : 1106
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : mehdi
ت : دو شنبه 15 اسفند 1390

 



:: برچسب‌ها: مکانیزم طراحی مکانیزم با سالید ٰطراحی مکانیزم با نرم افزار ,
:: بازدید از این مطلب : 1146
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : mehdi
ت : دو شنبه 15 اسفند 1390


:: بازدید از این مطلب : 377
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
ن : mehdi
ت : دو شنبه 15 اسفند 1390

 مکانیزم طراحی شده توسط کتیا 

دانلود از لینک زیر

http://p30upload.com/download.php?filename=1323412474_www.sanati-naghshe.persianblog.ir.rar



:: برچسب‌ها: طراحی مکانیزم توسط نرم افزار کتیا مکانیزم طراحی شده توسط کتیا ,
:: بازدید از این مطلب : 370
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : mehdi
ت : یک شنبه 14 اسفند 1390



:: برچسب‌ها: عکس قالب کشش ,
:: بازدید از این مطلب : 453
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : mehdi
ت : یک شنبه 14 اسفند 1390

2009
1
Massachusetts
Institute of Technology

Cambridge, MA 4.9 2 Stanford
University

Stanford, CA 4.8 3 University
of California--Berkeley

Berkeley, CA 4.7 4 California
Institute of Technology

Pasadena, CA 4.6 5 University
of Michigan--Ann Arbor

Ann Arbor, MI 4.5 6 Georgia
Institute of Technology

Atlanta, GA 4.4
University
of Illinois--Urbana-Champaign

Urbana, IL 4.4 8 Purdue
University--West Lafayette

West Lafayette, IN 4.2 9 Cornell
University

Ithaca, NY 4.1 10 Princeton
University



:: برچسب‌ها: دانشگاههای مکانیک جهان بهتدین دانشگاههای مکانیک جهان ,
:: بازدید از این مطلب : 338
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : mehdi
ت : یک شنبه 14 اسفند 1390

مجموعه مهندسی مکانیک

-1 زبان عمومی و تخصصی ، 2- ریاضیات (ریاضی عموم ی ( 1و 2)، معادلات دیفرانسیل ، ریاضی مهندس ی )، 3- حرارت و سیالات

(ترمودینامیک ، مکانیک سیالات ، انتقال حرارت )، 4- جامدات (استاتیک ، مقاومت مصال ح ، طراح ی اجزاء )، 5- دینامیک و ارتعاشات

(دینامیک ، ارتعاشات، دینامیک ماشین ، کنترل ) و 6- ساخت و تولید (ماشین ابزار، قالب پر س ، علم مواد ، ماشین های کنتر ل عدد ی ،

اندازه گیری ، تولید مخصوص، هیدرولیک و نیوماتیک ، مدیریت تولید).

4 1 2 1 2 1) ساخت تولید 1

0 2 3 2 2 2) طراحی کاربردی 1

0 2 2 3 2 3) تبدیل انرژی 1

3 متقاضیان گرایش 4 به جای دروس 5 و 6 فوق م ی توانند دروس (مبانی بیومکانی ک 1 و 2 3 4 3 4 4) مهندسی پزشکی- بیومکانیک 3

و دروس پایه پزشکی شامل فیزیولوژی و آناتومی و فیزیک پزشکی) را انتخاب نمایند.

0 2 3 3 3 5) سیستم محرکه خودرو 2

6) طراحی سیستم های تعلیق ، ترمز و

0 4 3 1 3 فرمان 2

0 3 4 2 3 7) سازه بدنه خودرو 2

2 3 2 2 2 8) مکاترونیک 1

1267

9) علمی کاربردی مدیریت صنایع



:: برچسب‌ها: منابع آزمون ارشد مکانیک ازمون ارشد مکانیک مکانیک دروس امتحانی ارشد مکانیک ,
:: بازدید از این مطلب : 325
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : mehdi
ت : یک شنبه 14 اسفند 1390

استاندارد مدل یا قانونی است که موارد مشابه باید مطابق یادر مقایسه با آن ساخته شوند و هر کشور غالبا از استاندارد و مدل مخصوص به خود استفاده میکند که برخی از آنها به شرح زیر است :

 

نام کشور

نماد

نام کشور

نماد

ج . ا . ایران

ISRI

فرانسه

AIR / NF

ایتالیا

UNI

کانادا

CSA / DEF

استرالیا

AS / ADS

هندوستان

IS

اتریش

ONORM

فنلاند

SFS

اسلواکی

STN

ژاپن

JIS

آلمان

DIN / SEW / WNR

مکزیک

NOM

انگلستان

BS / DEF

هلند

NEN

آفریقای جنوبی

SABS

نروژ

NS

اسپانیا

UNE

لهستان

PN

بلژیک

NBN

رومانی

STAS

بلغارستان

BDS

روسیه

GOST

برزیل

ABNT

دانمارک

DS

ترکیه

TS

سوئد

MNC / SIS

چک

CSN

سوئیس

SN / VSM

چین

GB / YB

یوگوسلاوی

JUS

قاره اروپا

EN / EURONORM

استاندارد جهانی

ISO / COMECO

ایالات متحده امریکا

ACI / AISI / AMS / ANSI / API / ASME / ASTM / AWS / FEDERAL / MILITARY / SAE / UNS



:: برچسب‌ها: استانداردها ی نقشه کشی ,
:: بازدید از این مطلب : 431
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
ن : mehdi
ت : یک شنبه 14 اسفند 1390
می توانید دیدگاه خود را بنویسید

<-CommentAvator->
<-CommentAuthor-> در تاریخ : <-CommentDate-> - - گفته است :
<-CommentContent->

<-CommentPage->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');